Dekoracyjna dalia

Dalie to piękne kwiaty, które sprawdzą się idealnie w różnego rodzaju dekoracjach. Krok po kroku prezentujemy, jak je wykonać z masy cukrowej.

Materiały i narzędzia

drut florystyczny, papier, cążki, styropianowa kulka, masa gum paste, różowy i jasnozielony barwnik, wykałaczki, klej spożywczy, folia spożywcza, taśma florystyczna.

Krok po kroku

Krok 1

CIP_1_23_Agnieszka_Zajac_DEKORACYJNA_DALIA_KROK_1fot. z archiwum autorki

Drut florystyczny powleczony papierem o grubości 20 mm wygnij cążkami w hak, ściskając końcówkę drutu.

Krok 2

CIP_1_23_Agnieszka_Zajac_DEKORACYJNA_DALIA_KROK_2_Afot. z archiwum autorki

Dostęp ograniczony.

Pełen dostęp do artykułu tylko dla zalogowanych użytkowników z wykupioną prenumeratą lub subskrypcją. Dowiedz się, dlaczego warto wykupić subskrypcję.

Dołącz do nas! Dlaczego warto się zarejestrować?

  • Zyskasz bezpłatny dostęp do wybranych artykułów publikowanych w „Cukiernictwie i Piekarstwie”
  • Będziesz na bieżąco z nowościami z branży cukierniczo-piekarskiej i lodziarskiej
  • Otrzymasz dostęp do wszystkich artykułów z działu „Aktualności”
  • Skorzystasz z „Bazy produktów” i unikalnej porównywarki produktów
  • Sprawdzisz kalendarium wydarzeń i przeczytasz relacje z imprez branżowych
zarejestruj się

Logowanie

Produkty

Loading...

Sklep

Cukiernictwo i Piekarstwo (prenumerata)

Cukiernictwo i Piekarstwo (prenumerata)

194,00 zł

zawiera 8% VAT, bez kosztów dostawy

Kup teraz
Cukierniczo-piekarskie receptury 2022

Cukierniczo-piekarskie receptury 2022

75,00 zł

zawiera 5% VAT, bez kosztów dostawy

Kup teraz
Cukierniczo-piekarskie receptury 2021

Cukierniczo-piekarskie receptury 2021

75,00 zł

zawiera 5% VAT, bez kosztów dostawy

Kup teraz
Dekoracje cukiernicze. Krok po kroku (e-book)

Dekoracje cukiernicze. Krok po kroku (e-book)

59,00 zł

zawiera 5% VAT, bez kosztów dostawy

Kup teraz