FAQ

W drugiej połowie 2021 r. pojawiła się nowa wersja strony cukiernictwoipiekarstwo.pl funkcjonująca pod adresem cukiernicyipiekarze.pl. Konta założone na poprzedniej wersji strony nie zostały przeniesione, co wynikało z braku możliwości technicznych i systemowych.

Na cukiernicyipiekarze.pl zmieniła się struktura dostępu do materiałów dostępnych na stronie. W zależności od wykupionego pakietu użytkownik ma dostęp tylko do wybranych sekcji. Podział dostępu jest dostępny na stronie cukiernicyipiekarze.pl/wykup-dostep/

Dane do logowania, które obowiązywały na stronie cukiernictwoipiekarstwo.pl nie obowiązują przy logowaniu na stronie  cukiernicyipiekarze.pl – trzeba dokonać ponownej rejestracji na portalu.

Za wszelkie niedogodności oraz utrudnienia serdecznie Państwa przepraszamy, w razie jakichkolwiek problemów służymy pomocą – wystarczy się skontaktować z Działem Obsługi Klienta, tel. 32 788 51 28, e-mail: dok@elamed.pl.

Aby móc zalogować się na konto, najpierw trzeba się zarejestrować na portalu.

W formularzu rejestracji należy podać adres e-mail, imię i nazwisko, numer telefonu, następnie potwierdzić adres e-mail wprowadzony w formularzu.

Jeśli mail z potwierdzeniem nie dotarł, warto sprawdzić folder SPAM.

Prenumeratorzy czasopisma „Cukiernictwo i Piekarstwo” powinni podać mail, który został wskazany podczas zakupu prenumeraty.

Przypominamy! Dane do logowania, które obowiązywały na stronie cukiernictwoipiekarstwo.pl nie obowiązują przy logowaniu na stronie cukiernicyipiekarze.pl – trzeba się ponownie zarejestrować na portalu.

Dostęp do portalu dla subskrybenta zostanie udostępniony po potwierdzeniu płatności przez system Dotpay. S.A..

Aby zalogować się na swoje konto, należy wcześniej zarejestrować się. Adres e-mail podany w trakcie rejestracji i przy zakupie prenumeraty musi być ten sam.

Przypominamy! Dane do logowania, które obowiązywały na stronie cukiernictwoipiekarstwo.pl nie obowiązują przy logowaniu na stronie cukiernicyipiekarze.pl – trzeba się ponownie zarejestrować na portalu.

Prenumeratorzy papierowej wersji czasopisma mają dostęp do wybranych treści zamieszczonych w serwisie. Aby uzyskać dostęp do wszystkich treści należy wykupić opcję subskrypcji – plany cenowe subskrypcji dostępne są tutaj.

Jeśli posiadają Państwo dodatkowe pytania dotyczące funkcjonowania portalu cukiernicyipiekarze.pl serdecznie zachęcamy do kontaktu z Działem Obsługi Klienta: tel. 32 788 51 28, e-mail: dok@elamed.pl.

Pracownicy Działu Obsługi Klienta są do Państwa dyspozycji od poniedziałku do piątku w godzinach 8:00 – 16:00.

Wykupienie subskrypcji jest możliwe tylko i wyłącznie za pośrednictwem portalu w profilu klienta. Przypominamy, że cena subskrypcji w zestawie rekomendowanym wynosi tylko 274 zł brutto/rok!

Jeżeli jesteś już prenumeratorem i chcesz skorzystać z niższej ceny dostępu do portalu, prosimy o niezwłoczny kontakt z Działem Obsługi Klienta.

Płatności za dostęp do portalu można dokonać jedynie poprzez serwis płatności on-line Dotpay S.A.

W razie niepowodzenia należy odświeżyć stronę i spróbować dokonać zakupu jeszcze raz.

Zakupiona subskrypcja obowiązuje na okres jednego roku kalendarzowego i nie podlega zwrotowi.

Jeśli posiadają Państwo dodatkowe pytania dotyczące funkcjonowania portalu cukiernicyipiekarze.pl serdecznie zachęcamy do kontaktu z Działem Obsługi Klienta: tel. 32 788 51 28, e-mail: dok@elamed.pl.

Pracownicy Działu Obsługi Klienta są do Państwa dyspozycji od poniedziałku do piątku w godzinach 8:00 – 16:00.

Sklep

Cukiernictwo i Piekarstwo (prenumerata)

Cukiernictwo i Piekarstwo (prenumerata)

194,00 zł

zawiera 8% VAT, bez kosztów dostawy

Kup teraz
Cukierniczo-piekarskie receptury 2022

Cukierniczo-piekarskie receptury 2022

75,00 zł

zawiera 5% VAT, bez kosztów dostawy

Kup teraz
Cukierniczo-piekarskie receptury 2021

Cukierniczo-piekarskie receptury 2021

75,00 zł

zawiera 5% VAT, bez kosztów dostawy

Kup teraz
Dekoracje cukiernicze. Krok po kroku (e-book)

Dekoracje cukiernicze. Krok po kroku (e-book)

59,00 zł

zawiera 5% VAT, bez kosztów dostawy

Kup teraz