Rzemieślnicze pączkarnie
Tłusty czwartek zbliża się wielkimi krokami. Jak do tego święta przygotowują się pączkarnie? Kilka z nich zdradziło nam, jak wygląda proces przygotowania pączków.
zdaniem praktyka
Prawdziwy pączek to prawdziwe nadzienie

Pączkarnia powstała z zamiłowania do pączków. Od zawsze pączki były dla nas ulubioną formą wypieku sięgającą korzeniami do domu rodzinnego babci, która była mistrzem pieczenia pączków, a teraz jest naszym kontrolerem jakości i wsparciem z wieloletnim doświadczeniem. Mieliśmy to szczęście, że w naszej okolicy nie było podobnego miejsca, dlatego wstrzeliliśmy się idealnie z naszym asortymentem, w którym znajdują się przede wszystkim pączki robione według autorskiej receptury. Staramy się skupić na jednym produkcie i dopracowywać go na bieżąco. Nasze hasło przewodnie, które widnieje także w wystroju naszego punktu brzmi „Prawdziwy pączek to prawdziwe nadzienie”, dlatego dbamy o wnętrze naszych słodkości. Stale ...
Dostęp ograniczony.
Pełen dostęp do artykułu tylko dla zalogowanych użytkowników z wykupioną prenumeratą lub subskrypcją. Dowiedz się, dlaczego warto wykupić subskrypcję.
Dołącz do nas! Dlaczego warto się zarejestrować?
- Zyskasz bezpłatny dostęp do wybranych artykułów publikowanych w „Cukiernictwie i Piekarstwie”
- Będziesz na bieżąco z nowościami z branży cukierniczo-piekarskiej i lodziarskiej
- Otrzymasz dostęp do wszystkich artykułów z działu „Aktualności”
- Skorzystasz z „Bazy produktów” i unikalnej porównywarki produktów
- Sprawdzisz kalendarium wydarzeń i przeczytasz relacje z imprez branżowych